Olympique Lyon Fodboldtrøje

 • Olympique Lyon Fodboldtrøje, Kroatien Trøje Børn

   
  2-3 minutes

  billige fodboldtrøjer børn

  Germain efter en sommer med intens interesse fra Real Madrid

  mbappe, 22, kan skrive under fodboldtrøjer udsalg tre sæsoner i træk

  Kylian Mbappes mor, Fayza Lamari, sagde, at hendes søn er i forhandlinger om at underskrive en ny aftale med Paris Saint-Germain efter en sommer med intens interesse fra Real Madrid.

  Mbappe, 22, kan skrive under for en ny klub den 1. januar, da han vil være en fri agent næste sommer, og Madrids præsident Florentino Perez sagde tirsdag, at han er optimistisk med hensyn til at sikre angriberen underskrift på en forhåndskontrakt næste år .

  Olympique Lyon Fodboldtrøje Men i et interview med Le Parisien torsdag sagde Lamari, at hendes søn er i forhandlinger om en ny aftale.

  Kilder i Madrid fortalte tidligere til ESPN, at PSG afviste et tilbud på 200 millioner euro fra Madrid på transferdeadlinedagen, på trods af at Mbappe havde gjort det klart, at han ikke ønskede at forny sin kontrakt på Parc des Princes.

  Kroatien Trøje Børn Den franske landsholdsspiller fortalte mandag til RMC Sport, at han havde ønsket at forlade PSG i juli for at slutte sig til Madrid og afviste påstanden om, at han fortalte klubben om det i slutningen af ​​transfervinduet.

  Torsdag sagde Leonardo, at han har været vred over Madrids fortsatte jagt på Mbappe, og tilføjede, at det viser en "manglende respekt" over for den franske klub.

  Franske medier har rapporteret, at PSG arbejder på at give Mbappe et nyt tilbud, der ville gøre ham til den bedst betalte spiller i klubben, over Lionel Messi og Neymar.

  En VM-vinder med Frankrig i 2018, Mbappe har vundet tre ligatitler i løbet af sine fire år i Paris og sluttede som Ligue 1's topscorer tre sæsoner i træk.

  barcelona trøje

  dfb trikot 2021